Δυνατή μπάλα από τη «Super Μπάλα Live» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 23:10

Δυνατή μπάλα από τη «Super Μπάλα Live» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 23:10

Καλεσμένος ο Κώστας Φραντζέσκος.

Η SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE παίζει δυνατά και αυτή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 23:10!

Όλα τα όσα έγιναν στα ντέρμπι, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και οι πρωταγωνιστές των γηπέδων. Καλεσμένος στο στούντιο ο προπονητής υποδομών του Παναθηναϊκού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Κώστας Φραντζέσκος, για να σχολιάσει το ντέρμπι μεταξύ των δυο πρώην ομάδων του στην Τούμπα.

Για το ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός η ατζέντα περιλαμβάνει εκτενή στιγμιότυπα, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με την Θεσσαλονίκη. Ακόμα, στιγμιότυπα και αποκλειστικές συνεντεύξεις από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΑΕΛ, ανάλυση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «32» τουEuropa League , Αϊντχόφεν και αφιέρωμα στον πρωταθλητή χειμώνα.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αναμέτρηση ΟΦΗ – Άρης με τους πρωταγωνιστές στην κάμερα του MEGΑ. Η δυνατή αθλητική ομάδα του MEGA στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ. Ο Νίκος Κώτσης για όλα τα τελευταία νέα από τον Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Στεφάνου από την Θεσσαλονίκη για τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, ο Μπάμπης Τσιμπίδας για τον Παναθηναϊκό και ο Μιχάλης Φουστέρης για την ΑΕΚ.

Και φυσικά όλη τη δράση από τα γήπεδα της Ευρώπης με όλα τα σημαντικά στιγμιότυπα. Παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός Σχολιάζουν ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Γιώργος Χελάκης.

#SuperBalaLive

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ