Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Με περίπατο στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Με περίπατο στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ

Η Άρσεναλ άντεξε ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο η Σίτι πάτησε το πόδι στο γκάζι, επιβλήθηκε με 4-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Υγιεινός περίπατος στο Λονδίνο και πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ για τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Άρσεναλ που… παραπαίει και πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με το επιβλητικό 4-1.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Ζεσούς, αλλά η Άρσεναλ βρήκε απάντησε πριν τελειώσει το ημίχρονο με τον Λακαζέτ να ισοφαρίζει στο 31′. Όμως στο δεύτερο μέρος οι μπλε επέβαλαν τον δικό τους νόμο και τελείωσαν το ματς μέσα σε πέντε λεπτά.

Στο 54′ ο Μαχρέζ έκανε το 2-1 για τη Σίτι και στο 59′ ήρθε ο Φόντεν να κάνει το 3-1 και επί της ουσίας να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λαπόρτ στο 73′ με κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 υπέρ της Σίτι.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ρούναρσον, Σέντρικ Σοάρες, Γκαμπριέλ, Μουστάφι, Κολάσινατς, Θεμπάγιος, Ελνένι (66′ Σμιθ Ρόου), Μέιτλαντ-Νάιλς, Γουίλοκ, Μαρτινέλι (49′ Πεπέ), Λακαζέτ (77′ Μπαλογκάν)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στέφεν, Ζοάο Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόντρι (77′ Γουόκερ), Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα (70′ Φεράν Τόρες), Φόντεν, Γκαμπριέλ Ζεσούς (74′ Αγουέρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ