«Μάχη» Ελλάδας-Ισπανίας για ανερχόμενο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic, vids)

«Μάχη» Ελλάδας-Ισπανίας για ανερχόμενο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic, vids)

Οι ομοσπονδίες Ελλάδας και Ισπανίας θα «μονομαχήσουν» για χάρη του ελληνικής καταγωγής Κριστιάν Βασιλάκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν για την εθνική τους ομάδα, τον νεαρό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μονομαχία μεταξύ ελληνικής και ισπανικής ομοσπονδίας για λογαριασμό ενός ανερχόμενου επιθετικού, του Κριστιάν Βασιλάκη. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, οι ομοσπονδίες της Ισπανίας και της Ελλάδας, πρόκειται να δώσουν «μάχη», ώστε να εξασφαλίσουν για την εθνική τους ομάδα, τον 17χρονο φορ.

Η ισπανική εφημερίδα, υποστηρίζει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τα νέα είδωλα για το μέλλον του, σημειώνοντας ότι ένα από αυτά είναι ο Κριστιάν Βασιλάκης, επιθετικός της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, που μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Alkass Cup, που διεξήχθη πριν μερικές εβδομάδες στο Κατάρ.


Ο Βασιλάκης, σύμφωνα πάντα με τη Marca, έφτασε στην Ρεάλ, αφού πέρασε από τις ακαδημίες της Βαλένθια και της Βαγιαδολίδ. Έχει ισπανική υπηκοότητα όντας γεννημένος στην Ισπανία, όμως και από την Ελλάδα τονίζουν τη δυνατότητα να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο λόγω του πατέρα του.

«Το ενδιαφέρον είναι τέτοιο ώστε στην Ελλάδα σκέφτονται να τον καλέσουν για να αγωνιστεί από τις 21 Μαρτίου στον προκριματικό γύρο της Elite για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-17 που θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Στην Ισπανία επίσης, οι τεχνικοί από τα κατώτερα κλιμάκια της ισπανικής ομάδας έχουν επίγνωση της ποιότητας του, αφού πρόκειται για ένα παιδί που έχει το χάρισμα του γκολ», αναφέρει σχετικά η Marca.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα στιγμιότυπα από τις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ