Κορνέγια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Κορνέγια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0

Απίστευτη «σφαλιάρα» για την Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε γνώρισε ιστορικό αποκλεισμό στο Κύπελλο Ισπανίας από την Κορνέγια που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Απίστευτο, αδιανόητο, τρομερό! Η Κορνέγια της Segunda B ή αλλιώς της Γ’ κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, κατάφερε να αποκλείσει από το Κύπελλο της Ισπανίας την πρωτοπόρο της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης!

Κι όμως, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε που καλπάζει στο πρωτάθλημα και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου μετά από επτά χρόνια, έμεινε εκτός Κυπέλλου από τη μαχητικότατη Κορνέγια που κατάφερε να πάρει μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση που θα μείνει για πάντα στο βιβλίο του συλλόγου.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» παρέταξε την ομάδα του με πολλούς «ενδεκαδάτους» ποδοσφαιριστές, καθώς μέσα ήταν παίκτες όπως ο Φέλιξ, ο Σαούλ, ο Χιμένες και πολλοί άλλοι! Η Κορνέγια πήρε το προβάδισμα νωρίς και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Σκόρερ του ιστορικού γκολ για την Κορνέγια ο Αντριάν Χιμένες, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μόλις στο 7ο λεπτό.  Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν να πιέζουν ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν στην κλασική ευκαιρία. Πολύ κακή εικόνα, χωρίς νεύρο και διάθεση, η ομάδα του Τσόλο έδειχνε αρκετά κουρασμένη, με τα συνολικά σουτ στον στόχο (0) να αποτυπώνουν την απόδοση της ομάδας…

Η μόνη φορά που η Κορνέγια απειλήθηκε ουσιαστικά από την Ατλέτικο, ήταν στο 87ο λεπτό με ένα σουτ του Κορέα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ