Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα : 3-2 παρ. 2-2 κ.α.

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα : 3-2 παρ. 2-2 κ.α.

Απίθανη Μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε... νεκρό χρόνο και με γκολάρα του Ινάκι Γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι που αντίκρισε στα τελευταία λεπτά την κόκκινη κάρτα...

Απίθανη ματσάρα στη Σεβίλλη με νικήτρια την Μπιλμπάο! Οι Βάσκοι επέστρεψαν δύο φορές από την… κόλαση, έστειλαν στο 90′ το ματς στην παράταση και με απίστευτη γκολάρα του «βιονικού» Ινάκι Γουίλιαμς επικράτησαν με 3-2 στα 120 λεπτά και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι που αποβλήθηκε στα τελευταία λετπά της παράτασης…

Δύο γκολ για τον Αντουάν Γκριεζμάν που έδωσε «κεφάλι» στους «μπλαουγκράνα» ισάριθμες φορές. ΝτεΜάρκος και Βιγιαλίμπρε τα δύο γκολ της Μπιλμπάο στην κανονική διάρκεια!

Σούπα τα 39’… «φωτιά» τα πέντε!

Χωρίς καμία κλασική ευκαιρία κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να κάθονται και να διαβάζουν το παιχνίδι… Πρώτη απείλησε η Μπαρτσελόνα με ένα σουτ του Γκριεζμάν το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σιμόν… Κανείς δεν περίμενε τα πέντε λεπτά χαμού… που έμελλαν να συμβούν… Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε μία φοβερή κάθετη στον Ζόρντι Άλμπα, αυτός σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο Αντουάν Γκριεζμάν εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα και έγραψε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα στο 40ο λεπτό!

Πριν καλά – καλά τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των «μπλαουγκράνα», η Μπιλμπάο ισοφάρισε με τον ΝτεΜάρκος και έστειλε το ματς στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1!

Γκριεζμάν ξανά… και buzzer beater παράτασης για την Μπιλμπάο!

Παρόμοια εικόνα με τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, είχαν και αυτά του δεύτερου… Η Μπαρτσελόνα είχε μία ανούσια κατοχή, ωστόσο η Μπιλμπάο ήταν αυτή που σκόραρε με τον Γκαρθία, με τον VAR να ελέγχει τη φάση και να ακυρώνει σωστά ως οφσάιντ το τέρμα. Ο Γκριεζμάν ήταν και πάλι ο σκόρερ για την ομάδα του Κούμαν, με τον Γάλλο να δέχεται μία πάσα, πάρε-βάλε από τον Ζόρντι Άλμπα και να πλασάρει άψογα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί έδειχναν να κρατάνε το σκορ, έχοντας ήδη το μυαλό στην κούπα… ωστόσο η Μπιλμπάο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, ο Βιγιαλίμπρε εκμεταλλεύτηκε την τραγική αμυντική αντίδραση της Μπαρτσλεόνα και έγραψε το 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση!

Γκολ ποίημα από τον Ινάκι και… τέζα η Μπαρτσελόνα!

Ένα απίθανο γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς έμελλε να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα! Ο Ισπανός έπιασε ένα φοβερό σουτ από τη γωνία της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στις… αράχνες, όπου ο Τερ Στέγκεν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, γράφοντας έτσι το 3-2 για τους Βάσκους!

Η Μπαρτσελόνα έδειχνε κουρασμένη, μην μπορώντας να κάνει τίποτα… Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Λιονέλ Μέσι δέχτηκε κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή της Μπιλμπάο, με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες…

Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Μαρθελίνο να κατακτάει παλικαρίσια το ισπανικό Σούπερ Καπ!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Ντεστ (46’ Μινγκέθα), Αραούχο, Λενγκλέ (106’ Τρινκάο), Πέδρι (87’ Μπρέθγουεϊτ), Μπούσκετς (96’ Πουτς), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Ντεμπελέ (87’ Πιάνιτς), Γκριεζμάν

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα (82’ Λέκουε), Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ (94’ Νούνιεθ), Κάπα (80’ Μπερενγκέρ), Γεράι, Ραούλ Γκαρσία (82’ Βιγιαλίμπρε), Βενσεδόρ (80’ Βέσγα), Ντάνι Γκαρσία, Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (106’ Μορσίγιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ