Στους «16» του FA Cup Λέστερ και Μπέρνλι

Στους «16» του FA Cup Λέστερ και Μπέρνλι

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, Λέστερ και Μπέρνλι επικράτησαν απέναντι σε Μπρέντφορντ και Φούλαμ, παίρνοντας έτσι τα εισιτήρια για τους «16» του FA Cup.

Εύκολα και χωρίς να ανάψουν τις μηχανές τους, πέρασαν στην επόμενη φάση του FA Cup η Λέστερ με την Μπέρνλι που κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι στις Μπρέντφορντ και Φούλαμ με 3-1 και 3-0 αντιστοίχως.

Μπρέντφορντ – Λέστερ 1-3

Παρότι οι «αλεπούδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με την Μπρέντφορντ μόλις στο 6ο λεπτό, κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μάντισον να επικρατήσουν με 3-1, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σόρενσεν να γράφει το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου. Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ωστόσο, με τη Λέστερ να δείχνει τις ορέξεις της από την αρχή.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Μάντισον «σέρβιρε» στον Ουντέρ, με τον Τούρκο να ισοφαρίζει για την ομάδα του Ρότζερς στο 46ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τίλεμανς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, κάνοντας την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 71ο λεπτό ο Τζέιμς Μάντισον διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Φούλαμ – Μπέρνλι 0-3

Πιο εύκολο ήταν το έργο της Μπέρνλι, που με τη φόρα από τη μεγάλη νίκη στο «Άνφιλντ» δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Φούλαμ, επικρατώντας στο Λονδίνο με 3-0. Δύο γκολ και μία ασίστ ο Τζέι Ροντρίγκες που αναδείχθηκε δικαίως ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.

Καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν η Μπέρνλι που πήρε κεφάλι στο 31ο λεπτό με γκολ του Τζέι Ροντρίγκες. Ο Άγγλος κατάφερε να γράψει στο 71ο λεπτό το 2-0 από την άσπρη βούλα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα «σέρβιρε» στον Λονγκ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του Ντάις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ