Έβερτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3-0

Έβερτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3-0

Χωρίς να δυσκολευτεί και να πατήσει το γκάζι, η Έβερτον ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και προκρίθηκε στους «16» του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γουοκάμπι και Τότεναμ.

Χωρίς να δυσκολευτεί και να βάλει το πόδι στο γκάζι, η Έβερτον έκανε το καθήκον της απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-0) και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του FA Cup, με την ομάδα του Κάρλο Αντελότι να έχει πρωταγωνιστή τον μαέστρο… Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ήταν σε μεγάλα κέφια και κατάφερε να «σεβρίρει» από ένα γκολ στους Γιέρι Μίνα και Ριτσάρλισον. Ακόμη ένα γκολ από τον συνήθη ύποπτο, Ντόμονικ Κάλβερτ Λιούιν που έφτασε τα 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις…

Εντελώς «αθόρυβα» κύλησαν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να μη δείχνουν διάθεση για πολλά… Ο Κάλβερτ Λιούιν ήταν εν τέλει αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην Έβερτον, με τον Άγγλο επιθετικό να εκματαλλεύτεται την πάσα του Άντρε Γκόμες και να ανοίγει το σκορ στο 29ο λεπτό, γράφοντας το 1-0 για τα «ζαχαρωτά».

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χάμες βρήκε μόνο του τον Ριτσάρλισον και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε σωστά, γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τον Γιέρι Μίνα να διαμορφώνει μετά από δύο λεπτά το τελικό 3-0 της αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ