Απίθανος Γιακουμάκης : Τέσσερα γκολ στην… «4αρα» της Φένλο! (4-1)

Απίθανος Γιακουμάκης : Τέσσερα γκολ στην… «4αρα» της Φένλο! (4-1)

Με έναν Γιώργο Γιακουμάκη βγαλμένο από τα καλύτερα της όνειρα, η Φένλο επικράτησε με 4-1 της Φιτέσε, με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του!

Ό,τι και να πει κανείς για τον Γιώργο Γιακουμάκη θα είναι λίγο! Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποίησε μία εμφάνιση από άλλον πλανήτη, σκοράροντας τέσσερα γκολ στη μεγάλη νίκη της Φένλο με 4-1 επί της Φιτέσε, κάνοντας τον κόσμο της Eredivisie να παραμιλά!

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ ήταν ονειρικός, καθώς κατάφερε να πετύχει χατ τρικ σε ένα μόλις ημίχρονο, ενώ στο 79ο λεπτό σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της φετινής σεζόν στα ευρωπαϊκά γήπεδα…

Με τα τέσσερα του γκολ απέναντι στη Φιτέσε, ο Γιακουμάκης έφτασε τα 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφερε να γράψει ιστορία… Ο 26χρονος έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος ποδοσφαιριστής που φτάνει σε αυτόν τον εκπληκτικό αριθμό τερμάτων σε μία σεζόν στην Eredivisie, καθώς μόνο ο Τόνι φαν ντερ Λίντεν από τη σεζόν 1956/57 (!) είχε καταφέρει να φτάσει νωρίτερα στα 20 γκολ και συγκεκριμένα σε 18 παιχνίδια. Ο Γιακουμάκης από την άλλη κατάφερε να φτάσει στον συγκεκριμένο αριθμό γκολ σε 19 συμμετοχές.

Στο 16ο λεπτό ο Έλληνας στράικερ έδωσε κεφάλι στη Φένλο. Δέκα λεπτά αργότερα έγραψε το 2-0, ενώ στο 43′ πέτυχε και το τρίτο του γκολ, «κλειδώνοντας» το χατ τρικ! Ο Μπρόγια μείωσε σε 3-1 στο 60ο λεπτό, ωστόσο ο Γιακουμάκης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς στο 79, έγραψε το τελικό 4-1, φτάνοντας στο δικό του «καρέ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ