Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-2 : Με την ψυχή στο στόμα

Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-2 : Με την ψυχή στο στόμα

Η Μπαρτσελόνα «έπαιξε» με τη φωτιά στην έδρα της Βαγιεκάνο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πήρε τελικά τη νίκη - πρόκριση (1-2) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου χάρη σε γκολ των Μέσι και Ντε Γιονγκ.

Όπως και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην άσημη Κορνέγια, έτσι και τώρα απέναντι στη Βαγιεκάνο, η Μπαρτσελόνα έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση. Αυτή τη φορά, χωρίς να χρειαστεί παράταση. Οι Καταλανοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χάρη στα γκολ των Μέσι και Ντε Γιονγκ πήραν τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα είχε δύο δοκάρια με τους Ντε Γιονγκ και Μέσι αλλά η Βαγιεκάνο ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Φραν Γαρθία στο 63′ να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Νέτο.

Στο 70′ η Μπάρτσα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίδια με τον Ντε Γιονγκ να δίνει εξαιρετικά για τον Γκριεζμάν, εκείνος για τον Μέσι που έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά μετά ήρθε και η ανατροπή με τον Ντε Γιονγκ να σκοράρει από ασίστ του Άλμπα.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέφσκι, Μάριο Φερνάντεθ, Αλεχάντρο Κατένα, Σάβελχιτς, Ιβάν Μάρτος, Φραν Γκαρθία, Αντρές Μάρτιν (71′ Μάριο Σουάρεθ), Τζόναθαν Μοντιέλ (57′ Άλβαρο Γκαρθία), Κομεσάνα, Κασμί (71′ Αντονίν), Όσκαρ Τρέχο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Μινγκέθα, Αραούχο, Λανκλέ, Φίρπο (68′ Πέδρι), Πουτζ (68′ Ζόρντι Άλμπα), Μπούσκετς, Ντε Γιόνγκ, Τρινκάο (68′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (85′ Μπρέθγουεϊτ), Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ