Νάπολι – Σπέτσια 4-2

Νάπολι – Σπέτσια 4-2

Η Νάπολι πάτησε γκάζι στο πρώτο ημίχρονο, έγραψε στο 40' το 4-0 και από εκεί και πέρα χαλάρωσε και δέχτηκε δύο γκολ, ωστόσο δεν το πλήρωσε καθώς επικράτησε με 4-2 απέναντι στη Σπέτσια και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Νάπολι επικράτησε με 4-2 απέναντι στη Σπέτσια, παίρνοντας μία δίκαιη πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα βρει μπροστά της τη φοβερή και τρομερή Αταλάντα, του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς και την υπόθεση πρόκριση σε μόλις ένα ημίχρονο, καθώς στο 40ο λεπτό, η ομάδα του Γκατούζο έγραψε το 4-0! Η Σπέτσια σκόραρε δύο γκολ σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το 4-2 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Με το «καλημέρα», η Νάπολι πήρε προβάδισμα στο ματς, καθώς ο Καλιντού Κουλιμπαλί σκόραρε στο 5ο λεπτό με ένα υπέροχο «τακουνάκι», γράφοντας το 1-0. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Λοθάνο να σκοράρει, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Νάπολι, ενώ στο 30ο λεπτό ο Πολιτάνο έγραψε το 3-0. Ο Έλμας έκανε το 4-0 στο 40′, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ονειρικό πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι κατέβασε αισθητά τον ρυθμό, ωστόσο δεν το πλήρωσε… Η Σπέτσια μείωσε στο 71ο λεπτό με τον Γκιάσι, και δύο λεπτά αργότερα ο Ακαμπόρα έγραψε το 4-2. Η Νάπολι ωστόσο δεν απειλήθηκε στα τελευταία λεπτά, με την ομάδα του Γκατούζο να παίρνει εν τέλει την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ