Αλκογιάνο – Μπιλμπάο 1-2

Αλκογιάνο – Μπιλμπάο 1-2

Παρότι κατάφερε να προηγηθεί, η φοβερή και τρομερή Αλκογιάνο δεν άντεξε απέναντι στην Μπιλμπάο, η οποία έκανε την ανατροπή και πήρε εν τέλει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας με 2-1.

Μόνο υπερηφάνεια μπορούν να νιώθουν οι άνθρωποι της Αλκογιάνο για την εφετινή τους πορεία στο Κύπελλο Ισπανίας. Η φοβερή και τρομερή ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, δεν κατάφερε να πάρει ακόμη μία ιστορική πρόκριση όπως αυτήν με τη Ρεάλ, καθώς «λύγισε» κόντρα στην Μπιλμπάο που σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε «τούμπα» το ματς, επικρατώντας με 2-1.

Η ομάδα του Μαρθελίνο δεν αγχώθηκε, έκανε την ανατροπή και πήρε εν τέλει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 39ο λεπτό με τον Πάμπλο Καρμπονέλ, κάνοντας νέα όνειρα πρόκρισης. Ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μπιλμπάο έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, καθώς οχτώ λεπτά μετά την ανάπαυλα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βιγιαλίμπρε, γράφοντας έτσι το 1-1.

Οι Βάσκοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ της πρόκρισης ήρθε εν τέλει από τον συνήθη ύποπτο, Ινάκι Γουίλιαμς, με τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει στο 78ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 2-1, «κλειδώνοντας» την πρόκριση για την Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ