Ο Βίλας-Μπόας έμαθε μεταγραφή από τα media και παραιτήθηκε απ’ τη Μαρσέιγ

Ο Βίλας-Μπόας έμαθε μεταγραφή από τα media και παραιτήθηκε απ’ τη Μαρσέιγ

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ, καθώς η διοίκηση πήρε παίκτη για τον οποίο ο ίδιος είχε κάνει αρνητική εισήγηση.

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να δήλωσε πως θα αποχωρήσει από την Μαρσέιγ το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά μια μεταγραφή τον έφερε στην πόρτα της εξόδου από τώρα.

Ο λόγος για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος παραιτήθηκε από τους Μασσαλούς με αφορμή την μεταγραφή του Ολιβιέ Ντσαμ. Όπως δήλωσε ο Πορτογάλος, πληροφορήθηκε από τα media την απόκτηση του 25χρονου μέσου που τον έκανε έξαλλο, αφού όταν είχε ερωτηθεί από τη διοίκηση για τον παίκτη, είχε κάνει αρνητική εισήγηση.

«Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε χθες με την άφιξη ενός νέου παίκτη. Ήταν μία απόφαση που δεν ελήφη από εμένα, εγώ την έμαθα σήμερα από τον Τύπο. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο είχα πει όχι. Δεν ήταν στη λίστα μας» δήλωσε ο Βίλας-Μπόας, στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τη Λανς και συνέχισε:

«Υπέβαλα την παραίτησή μου στη διοίκηση, γιατί δεν είμαι σύμφωνος με την πολιτική στο αθλητικό κομμάτι. Δεν έχω λάβει ακόμη απάντηση από τη διοίκηση. Δεν θέλω χρήματα από τη Μαρσέιγ, θέλω μόνο να φύγω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ