Άνοιξε λογαριασμό ο Μπακασέτας με την Τράμπζονσπορ (vid)

Άνοιξε λογαριασμό ο Μπακασέτας με την Τράμπζονσπορ (vid)

Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με την Ντενίζλισπορ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Ο Τάσος Μπακασέτας άρχισε να κάνει από πολύ νωρίς «απόσβεση» των περίπου 3,5 εκατ. ευρώ που επένδυσε η Τράμπζονσπορ για να τον αποκτήσει από την Αλάνιασπορ, στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός στη δεύτερή του συμμετοχή με την ομάδα της Τραπεζούντας (και πρώτη ως βασικός), σημείωσε το γκολ της νίκης κόντρα στην Ντενιζλίσπορ (1-0) για την 23η αγωνιστική της τουρκικής Superlig.

Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, υποδέχθηκε τη μπάλα από τον Εκουμπάν και με ένα ευθύβολο σουτ σημείωσε στο 61ο λεπτό το «χρυσό» γκολ για την Τράμπζονσπορ, η οποία έφτασε πλέον τις 4 συνεχόμενες νίκες κι ανέβηκε στην 4η θέση και στο -9 από την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ.

Ο Μπακασέτας αντικαταστάθηκε στο 77’ από τον Μαγί κι έφτασε συνολικά τα 8 γκολ στην εφετινή τουρκική Superlig, καθώς είχε σημειώσει άλλα 7 τέρματα με τη φανέλα της Αλάνιασπορ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ