Εκπρόσωπος Τύπου Πόρτο : «Κάποια μέρα θα σκοτώσουν παίκτη μας αλλά δεν θα συμβεί τίποτα» (Pics & vids)

Εκπρόσωπος Τύπου Πόρτο : «Κάποια μέρα θα σκοτώσουν παίκτη μας αλλά δεν θα συμβεί τίποτα» (Pics & vids)

Οργισμένοι ήταν οι άνθρωποι της Πόρτο για τη φάση με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Νανού στο παιχνίδι με την Μπελενένσες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πορτογαλία αλλά και σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο η φάση του σοκαριστικού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της Πόρτο, Νανού στο παιχνίδι με την Μπελενένσες όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Κρίτσιουκ των γηπεδούχων.

Ο άσος της Πόρτο έμεινε αναίσθητος στο χορτάρι για τουλάχιστον 15 λεπτά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, με τη «Record» τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/2) να γράφει ότι ο μπακ των Δράκων διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλική βλάβη.

Οι άνθρωποι των «Δράκων» ήταν έξαλλοι με την αντιμετώπιση από τη διαιτησία καθώς θεωρούν πως ήταν υπερβολικά σκληρό το παιχνίδι της Μπελενένσες και διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι και ισάριθμες αποβολές. Με έμφαση στη στη φάση του Νανού φυσικά.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου της Πόρτο, Φρανσίσκο Μάρκες, ο οποίος ανάρτησε βίντεο με τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η ομάδα του και σχολίασε «Κάποια μέρα θα σκοτώσουν παίκτη της Πόρτο αλλά δεν θα συμβεί τίποτα».

Ο τραυματισμός του Νανού αλλά και τα όσα συνέβησαν στο ματς της Μπελενένσες με την Πόρτο, ήταν κεντρικό θέμα και στις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Πορτογαλίας.

Έξαλλος ήταν και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στις δηλώσεις του μετά το ματς, με τον Πορτογάλο να δείχνει τον εκνευρισμό του και κατά την διάρκεια του αγώνα, όταν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή, μετά τη φάση του τραυματισμού του Νανού.

Όσα είπε:

«Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα ειλικρινά που δεν καταλαβαίνω στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Το να παίζεις σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λένε πως είναι το ίδιο, αλλά είναι χειρότερο για μια ομάδα που θέλει να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πώς γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα. Είναι αδιανόητο να παίξεις ποδόσφαιρο.

Είδα μια διαιτησία που δεν θυμάμαι άλλη φορά. Σε ποιο σημείο έρχεται να διαιτητεύσει ένας διαιτητής που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση μια αναμέτρηση που μπορεί να είναι καθοριστική για τον τίτλο; Υπήρχαν παίκτες που σε τρεις διαφορετικές φάσεις έπρεπε να αποβληθούν. Έχω παίκτες που είναι θυμωμένοι. Το πέναλτι είναι πέναλτι οπουδήποτε στον κόσμο. Σήμερα εδώ μας εξαπάτησαν, μας λήστεψαν. Αναζητήσαμε το αποτέλεσμα. Θεωρήσαμε το να σκοράρουμε το πρώτο γκολ θα είναι διαφορετικό. Η Μπελενένσες έπαιξε όσο καλή άμυνα μπορούσε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ