Αποσύρθηκε ο Σίλβιο Προτό (pic)

Αποσύρθηκε ο Σίλβιο Προτό (pic)

Ο Σίλβιο Προτό έπειτα από μια γεμάτη καριέρα αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Σίλβιο Προτό αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα γάντια του, αποχωρώντας από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μια γεμάτη και εντυπωσιακή καριέρα.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε και στα μέρη μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού για μία σεζόν (2017-18) τερμάτισε ο συμβόλαιο του με τη Λάτσιο και πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί.

Έτσι με ανάρτηση του στα social media έκανε γνωστή την απόφαση του ευχαριστώντας έναν προς έναν όλους τους συλλόγους που υπερασπίστηκε την εστία τους.

Όσα έγραψε στην ανάρτηση του ο Προτό:

«7.069 μέρες από το πρώτο μου παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία. Τόσες πολλές αποκρούσεις και τόσα άλλα γκολ που δέχθηκα. Είναι τιμή μου που ξεκίνησα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, στο οποίο θέλω να αφοσιωθώ στο πάθος μου, τα σχέδια μου και την οικογένειά μου που με στήριξε.

Ευχαριστώ τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου που με έκαναν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου στα μάτια τους. Ευχαριστώ στους οπαδούς, τους προπονητές, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους μου. Λέω αντίο στον κόσμο που με έκανε αυτό που είμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ