Επίσημο: Ο Σισέ στον Ολυμπιακό έως το 2024 (Vid)

Επίσημο: Ο Σισέ στον Ολυμπιακό έως το 2024 (Vid)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την επέκταση του συμβολαίου του Πάπε Αμπού Σισέ έως το καλοκαίρι του 2024.

Το μέλλον είναι εδώ. Και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει σε αυτό. Συνεχίζει να προσέχει τον πλούτο του ρόστερ του. Διατηρώντας στη δική του κοσμηματοθήκη τα διαμάντια του. Και βελτιώνοντας την ποιότητα και την υπεραξία τους. Αυτή τηγ φορά ήταν η σειρά του Πάπε Αμπού Σισέ (92 αγώνες, 10 γκολ).

Ο Σισέ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους έως το 2024, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τη συμφωνία με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό, που έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Εναν ποδοσφαιριστή που στα 25 του χρόνια, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Είτε μείνει στη Γαλλία, είτε επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παπέ Αμπού Σισέ. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου που υπεγράφη πριν από το δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής αμυντικός γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Πικινέ της Σενεγάλης. Από την ομάδα της πόλης του ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά τον Ιανουάριο του 2015 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Αζαξιό. Το καλοκαίρι του 2017 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενός Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έχει συμβάλει τα μέγιστα σε σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες και προκρίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Σισέ παραχωρήθηκε στη Σεντ Ετιέν με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου».

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν νωρίτερα και την επέκταση του συμβολαίου του Θανάση Ανδρούτσου (23 ετών, 66 αγώνες, 3 γκολ), και χθες ακόμη τέσσερις ανανεώσεις/επεκτάσεις νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Μάντι Καμαρά (23 ετών, 112 αγώνες, 16 γκολ), Ουσεϊνού Μπα (25 ετών, 48 αγώνες, 1 γκολ), Λάζαρ Ραντζέλοβιτς (23 ετών, 53 αγώνες, 6 γκολ) και Μάριος Βρουσάι (22 ετών, 25 αγώνες, 5 γκολ), θα συνεχίσουν να φορούν για καιρό ακόμη τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και οι τέσσερις επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον πρωταθλητή Ελλάδος έως το καλοκαίρι του 2024.

Ολοι αποτελούν ξεχωριστές περιπτώσεις, σημαντικές για τον οργανισμό των Πειραιωτών. Παίκτες με ποιότητα, ταλέντο, δίψα για διάκριση. Παίκτες που ο Ολυμπιακός τους ανταμείβει και τους δίνει την απαραίτητη ώθηση για να λάμψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ