Κονσεϊσάο : «Οι παίκτες μετά τη προπόνηση παίζουν Playstation, δεν κοιτάνε στατιστικά»

Κονσεϊσάο : «Οι παίκτες μετά τη προπόνηση παίζουν Playstation, δεν κοιτάνε στατιστικά»

Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο ρωτήθηκε για τα στατιστικά εναντίον της Μαρίτιμο, με τον Πορτογάλο να ρίχνει «σπόντες» για τους ποδοσφαιριστές του.

Η Πόρτο αντιμετωπίζει σήμερα την Μαρίτιμο και ο προπονητής της, Σέρχιο Κονσεϊσάο, παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έλαβε ήταν και μία που αφορούσε το στατιστικό κομμάτι του αγώνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει… πληρωμένη απάντηση.

Συγκεκριμένα ο 46χρονος τεχνικός δήλωσε:

«Πιστεύεις (σ.σ.αναφερόμενος στον δημοσιογράφο) ότι ο Εβάνλισον, ο Ταρέμι, ο Φρανσίσκο, η ο Φελίπε Άντερσον θα κοιτάξουν τα στατιστικά στις μέρες μας. Αυτοί είναι αριθμοί που αποτελούν απλά αριθμούς. Το κάθε παιχνίδι έχει την δική του «ζωή» και ιστορία. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν τίποτα απ’ αυτά και πιστεύω πως ούτε και τους παίκτες μου. Με το που τελειώνει η προπόνηση είμαι σίγουρος ότι πάνε και «κολλάνε» στο Fortnite και το Playstation. Οι μόνοι που μπορεί να ενδιαφέρονται, είναι οι Σέρχιο Ολιβέιρα και Πέπε που έχουν μία άλλη σύνδεση με το κλαμπ. Για μας τους υπόλοιπους δεν είναι μέρος της δουλειάς μας. Η προετοιμασία δεν έχει να κάνει με νούμερα, αλλά με το τι είμαστε σαν ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ