Η Χάιντουκ παρουσίασε τον Λιβάγια – «Να βάλω 30 γκολ!» (pic & vid)

Η Χάιντουκ παρουσίασε τον Λιβάγια – «Να βάλω 30 γκολ!» (pic & vid)

Παίκτης της Χάιντουκ είναι κι επίσημα ο Μάρκο Λιβάγια που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 11 και αναμένεται να αγωνιστεί άμεσα με τη νέα του ομάδα.

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στη Χάιντουκ με την οποία θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν και το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Ο Κροάτης επιθετικός πήρε τη φανέλα με το νούμερο 11 ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς με τη Ριέκα το ερχόμενο Σάββατο (27/2).

Στις δηλώσεις του ο πρώην άσος της ΑΕΚ μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση αλλά και να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Aναλυτικά όσα είπε ο Λιβάγια:

«Την περασμένη Κυριακή (14/2) το βράδυ βρισκόμασταν σε συζητήσεις αλλά η ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν μακριά. Η ΑΕΚ είχε ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα με αφήσουν να φύγω. Τελικά όλα κανονίστηκαν μέσα σε 15 λεπτά. Από την αρχή του μήνα είχα αποφασίσει να επιστρέψω αλλά πίστευα ότι οι πιθανότητες ήταν λίγες. Τελικά όλα πήγαν καλά και υπέγραψα στην ομάδα που ήθελα».

Για τον στόχο του: «Στόχος μου είναι πάντα να κερδίζω. Η Χάιντουκ έχει ποιότητα και ήρθα για να τη βοηθήσω να βγει στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος μου. Φυσικά θα ήθελα να είμαι και στο Euro με την εθνική. Είμαι πλέον στην πατρίδα και να με βλέπουν πιο συχνά».

Για το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν: «Υπέγραψα για τέσσερις μήνες. Θα καθίσουμε κάτω στο τέλος της σεζόν και θα τα δούμε όλα. Δεν αποκλείω τίποτα. Παίζω στο αγαπημένο μου κλαμπ και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Το βλέπω σαν ένα βήμα μπροστά. Είναι καλύτερο να παίζεις από το παίρνεις λεφτά για έξι μήνες και να μην αγωνίζεσαι».

Για το αν έχει βάλει στόχο για το πόσο γκολ θα πετύχει έως το τέλος της σεζόν: «Είναι σημαντικό η ομάδα να παίζει καλά και να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Εγώ θα ήθελα να βάλω 30 γκολ».

Για τη θέση που του ταιριάζει: «Ξεκίνησα την καριέρα μου σαν επιθετικός. Τα τελευταία χρόνια παίζω δεκάρι και μου ταιριάζει πολύ καλά. Θα το συζητήσω με τον προπονητή μου».

Για το που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του: «Στην ΑΕΚ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Έμεινα εκεί το περισσότερο που έχω μείνει σε ομάδα. Είχα σταθερότητα και έπαιξα τα καλύτερα μου παιχνίδι εκεί».

Για την εγκυμοσύνη της συζύγου του κι αν αυτός ήταν ο μόνος λόγος που γύρισε: «Το σπίτι μας στην Καστέλα είναι έτοιμο, τώρα απομένει μόνο μια κυρία να γεννήσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincenzo Cavaliere (@vincavaliere)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ