Ο Ερντογάν εκτέλεσε πέναλτι και ο βουλευτής-τερματοφύλακας έκανε ότι μπορούσε για να… το φάει (vid)

Ο Ερντογάν εκτέλεσε πέναλτι και ο βουλευτής-τερματοφύλακας έκανε ότι μπορούσε για να… το φάει (vid)

Ο Ταγίπ Ερντογάν την είδε...Τζενκ Τοσούν, με τον βουλευτή που ήταν στο τέρμα να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Όπως είναι ευρέως γνωστό στον Ταγίπ Ερντογάν δεν αρέσουν καθόλου οι άνθρωποι που δεν του κάνουν το χατίρι ή δεν συμφωνούν με αυτά που λέει και κάνει. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι βρίσκονται δίπλα του και γι’ αυτό το λόγο κάνουν τα πάντα, έτσι ώστε να… επιβιώσουν στον χώρο της πολιτικής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στο γήπεδο της Γκεζτέπε.

Εκεί λοιπόν, ο Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να δείξε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, στήνοντας τα μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει ένα πέναλτι.

Ένας από τους βουλευτές που βρίσκονταν μαζί του, έκατσε τέρμα και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο έκανε πραγματικά ότι περνούσε από το χέρι του για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Μάλιστα, πριν καν ο Τούρκος Πρόεδρος εκτελέσει το πέναλτι, ο βουλευτής-τερματοφύλακας είχε αρχίσει να πέφτει στην αριστερή πλευρά, με τον Ερντογάν να δείχνει το «φονικό» του ένστικτο και να στέλνει την μπάλα στην άλλη πλευρά σαν άλλος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ