«Σωστή απόφαση της Λιντς για Βίκτορ»

«Σωστή απόφαση της Λιντς για Βίκτορ»

Αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Λιντς πήρε σωστή απόφαση απορρίπτοντας τον Βίκτορ Σάντσεθ για την τεχνική της ηγεσία.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ αποκάλυψε στην εφημερίδα «Αs» πως είχε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιντς, μετά την απομάκρυνση του Τόμας Κρίστιανσεν από την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου. Αυτό όμως που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ότι σε σάιτ που ασχολείται με την ομάδα του Έλαντ Ρόουντ γίνεται αναφορά στις επαφές με τον Σάντσεθ, με την επισήμανση ότι η Λιντς πήρε σωστή απόφαση που δεν προσέλαβε τον Ισπανό.

«Η Λιντς προχώρησε στην πρόσληψη του Χέκινμποτομ για τον πάγκο της ομάδας και αυτή ήταν μια σωστή απόφαση. Ο Βίκτορ Σάντσεθ είπε στην εφημερίδα “Αs” ότι είχε πρόταση από την Λιντς και πως θα ήθελε να δουλέψει στην αγγλική ομάδα, γιατί θυμόταν την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο Έλαντ Ρόουντ.

Ο Σάντσεθ είχε παίξει σαν αντίπαλος της Λιντς στο Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα της Λα Κορούνια αλλά τελικά η επιθυμία του δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αν κρίνει κάποιος από τις προηγούμενες παρουσίες του στους πάγκους άλλων ομάδων δεν μπορούν να κριθούν ικανοποιητικές. Στον Ολυμπιακό έμεινε μόνο για δύο ματς στα οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει ενώ και στην Μπέτις τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα για τον Ισπανό προπονητή», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ