Ανέστης: «Να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% για τον Μάνταλο»

Ανέστης: «Να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% για τον Μάνταλο»

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου, δίνει στην ΑΕΚ ένα παραπάνω κίνητρο για τη νίκη στην αναμέτρηση με την Μίλαν, τόνισε ο Γιάννης Ανέστης.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (02/11) αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μίλαν στο ΟΑΚΑ ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Γιάννης Ανέστης, τόνισε ότι η απουσία του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου, είναι ένα κίνητρο για εκείνον και τους συμπαίκτες του να δώσουν το κάτι παραπάνω στην «μάχη» απέναντι στους «ροσονέρι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας κίπερ:

Για το ενδεχόμενο, η κούραση να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας: «Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Μιλάνο, πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Από εκεί και πέρα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Η κούραση δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Από την αρχή πρέπει να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου δίνει στους παίκτες μεγαλύτερο κίνητρο: «Από μόνο του αυτό το ματς, απέναντι σε τέτοιες ομάδες που έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, μας δίνει κίνητρο να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ότι καλύτερο. Όπως είπατε κι εσείς, όμως, μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς είναι να δώσουμε από την αρχή κάτι παραπάνω από το 100% για να βοηθήσουμε τον Πέτρο, που είναι πάντα δίπλα μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα τον κάνουμε χαρούμενο».

Για την στήριξη του κόσμου: «Οι τέσσερις χιλιάδες που βρέθηκαν στο… κρύο Μιλάνο, κατάφεραν να ζεστάνουν το γήπεδο που είναι τόσο μεγάλο. Μας έδωσαν ένα παραπάνω κίνητρο για να κάνουμε ένα καλό ματς και το συνοδέψαμε με έναν πόντο. Μακάρι και αύριο να δώσουν βροντερό παρών, να είναι δίπλα μας και να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ