Καθοριστική εβδομάδα για Ραφίνια – Φλαμένγκο (vid)

Καθοριστική εβδομάδα για Ραφίνια – Φλαμένγκο (vid)

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα επιστροφής του Ραφίνια στη Φλαμένγκο με τον Βραζιλιάνο μπακ να προπονείται ατομικά όλο αυτό το διάστημα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση επιστροφής του Ραφίνια στη Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος μπακ που έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στη χώρα του και είναι σε διαρκείς συζητήσεις με την πρωταθλήτρια ώστε να επιστρέψει.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις οι οποίες πιθανότατα θα φέρουν… γάμο μεταξύ Ραφίνια και Φλαμένγκο. Ο βραζιλιάνικος Τύπος εκτιμά πως θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, όμως υπάρχει και ένα άλλο θέμα στη μέση.

Ο Μαουρίτσιο Ίσλα που ήρθε ως αντικαταστάτης του Ραφίνια όταν εκείνος έφυγε για τον Ολυμπιακό τα πηγαίνει εξαιρετικά βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο Ραφίνια πάντως δεν έδειξε να αγχώνεται από το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός στη θέση του θα είναι μεγάλος

«Ποιος σύλλογος δεν θα ήθελε δύο τόσο καλές μονάδες στην ομάδα του; Η Φλαμένγκο θα πρέπει να είναι περήφανη για αυτό, είναι υπέροχο για οποιονδήποτε σύλλογο. Όλοι με γνωρίζουν, έρχομαι να προσθέσω ποιότητα, να βοηθήσω», είπε ο Ραφίνια σε συνέντευξή του στο κανάλι «Barbaridade TV» και συνέχισε σχετικά: «Δεν έχω επαφή με τον Ίσλα, αλλά έχω παίξει με τον Βιντάλ για πολύ καιρό και πάντα μιλούσε γι ‘αυτόν. Πρέπει να του μιλήσω αυτοπροσώπως. Είναι ένας παίκτης που αξίζει τον σεβασμό μου, έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Χιλή. Στην Ευρώπη έκανε πολύ καλή καριέρα, έχει πολλή δύναμη, είναι πολύ δυνατός».

Όσο καιρό πάντως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Φλαμένγκο ο Ραφίνια προπονείται στο Ρίο ντε Τζανέιρο και συγκεκριμένα στην παραλία Barra da Tijuca όπου συχνά τον συναντά κόσμος της ομάδας και του ζητά ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία προτρέποντάς τον να επιστρέψει στην «Φλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAFINHA (@r_13official)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ