Πέλκας: «Δέχθηκα ισχυρό χτύπημα αλλά είμαι δυνατός και θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή»

Πέλκας: «Δέχθηκα ισχυρό χτύπημα αλλά είμαι δυνατός και θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή»

Για την στήριξη όλων στη Φενέρμπαχτσε έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι στην αναμέτρηση εναντίον της Κόνιασπορ μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης για την 28η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Κόνιασπορ ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο 82ο λεπτό και μοιραία έγινε αλλαγή.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε σε τουρκικά μέσα για την στήριξη που έλαβε από τους ανθρώπους της ομάδας: «Οι παίκες, οι εργαζόμενοι, τα μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος, όλοι ήταν μαζί μου. Την επόμενη μέρα, όλοι οι συμπαίκτες και η διοίκηση με κάλεσαν ξανά (να δουν πως είμαι).

Αν και είμαι εδώ μόλις πέντε μήνες, με έκαναν να νιώσω ότι είμαι μέρος μιας μεγάλη οικογένειας. Νόμιζα ότι ήμουν σπίτι μου.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε από τους φιλάθλους της ομάδα του: «Οι φίλαθλοι είναι θαυμάσιοι, χιλιάδες μηνύματα ήρθαν, δεν μπορούσαν να απαντήσω σε όλα. Θα συνεχίσω να κάνω τη θαυμάσια οικογένεια της Φενέρμπαχτσε χαρούμενη».

Κλείνοντας, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση της υγείας του: «Έχω λίγο πόνο στο στήθος και στο λαιμό, αλλά όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα μεθαύριο. Δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα, αλλά είμαι δυνατός. Μίλησα με τον γιατρό. Θα είμαι στο γήπεδο την Κυριακή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ