ΑΕΚ – Μίλαν: «Μέσα» για Μίλαν ο Τσόσιτς!

ΑΕΚ – Μίλαν: «Μέσα» για Μίλαν ο Τσόσιτς!

Παίζει με την Μίλαν, διαψεύδοντας τις προβλέψεις, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ούρος Τσόσιτς.

Με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τον Μανόλο Χιμένεθ ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Ούρος Τσόσιτς, που είχε υποστεί διάστρεμμα την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Μίλαν! Έχοντας μάλιστα πολλές πιθανότητες, ακόμα και να ξεκινήσει βασικός! Ανάλογα με το πώς αξιολογήθηκε η κατάστασή του και βεβαίως, του πλάνου που θα έχει στο μυαλό του ο Χιμένεθ.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Σέρβος στόπερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και προσθέτει μία ακόμα λύση για τα μετόπισθεν. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κονέ και Τσιγκρίνσκι, καθώς και ο Κλωναρίδης, που συνέχισε με ατομικό. Ενώ βεβαίως δεν υπολογίζεται ο Πέτρος Μάνταλος που υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση.

Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν αναλυτικά οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βλαχομήτρος, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ