Γιακουμάκης: «Θα κάνω το παν για να κρατήσω την Φένλο στην Eredivisie»

Γιακουμάκης: «Θα κάνω το παν για να κρατήσω την Φένλο στην Eredivisie»

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα έτσι ώστε η Φένλο να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος, δήλωσε πως είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποιεί μια εξωπραγματική σεζόν με την φανέλα της Φένλο, ωστόσο η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία του Ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, είτε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ είτε όχι, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Εάν είχαμε πετύχει τρία γκολ θα μπορούσα να έχω πετύχει δύο ή και περισσότερα γκολ και ασίστ. Έτσι σκέφτομαι και αποκτώ μεγαλύτερο κίνητρο. Νομίζω πως θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία μέρα.

Μπορώ να πετύχω περισσότερα γκολ και θα κάνω το παν για να κρατήσω την Φένλο στην Eredivisie. Πρέπει όλοι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, εξυπνότεροι και να δουλέψουμε σκληρότερα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα υποβιβαστούμε. Εάν συμβεί θα είμαι στενοχωρημένος το καλοκαίρι. Είτε αναδειχθώ πρώτος σκόρερ, είτε όχι, η Φένλο μου έδωσε την ευκαιρία να βρω τον εαυτό και να πετύχω κάτι καλό.

Ο σύλλογος αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ