Φερέιρα : «Εγώ δεν είμαι ο Λουτσέσκου…»

Φερέιρα : «Εγώ δεν είμαι ο Λουτσέσκου…»

Ο Αμέπλ Φερέιρα στην προσπάθεια του να εξηγήσει τη δική του φιλοσοφία για τον τρόπο παιχνιδιού του, χρησιμοποίησε το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην προσπάθεια του εξηγήσει τη δική του φιλοσοφία για τον τρόπο παιχνιδιού του, ο Αμέλ Φερέιρα χρησιμοποίησε το χρονικά διάστημα που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores αλλά και του Κυπέλλου Βραζιλίας με την Παλμέιρας, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην χώρα του καφέ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του που προσπαθούσε να εξηγήσει τον τρόπο παιχνιδιού του αναφέρθηκε στον Δικέφαλο του βορρά, αλλά και στον Λουτσέσκου λέγοντας:

«Δε μπορώ να διδάξω κάτι που δεν ξέρω. Εγώ δεν είμαι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μη μου ζητάτε να σας διδάξω κάτι που δε γνωρίζω. Δεν είναι δυνατόν να σκοράρεις παίζοντας μόνο με σκοπιμότητα. Υπάρχουν τα γκολ από αντεπίθεση, πρέπει να επιτεθούμε για να πάρουμε τη μπάλα, να ψάξουμε το γκολ, από ένα τέτοιο κλέψιμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ