Αυτή είναι 11άδα : Εσύ ξέρεις ποιος είναι πρώτος σκόρερ ανά θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου; (vids)

Αυτή είναι 11άδα : Εσύ ξέρεις ποιος είναι πρώτος σκόρερ ανά θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου; (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (772 γκολ) και ο Λιονέλ Μέσι (734 γκολ) ξεχωρίζουν με τα μυθικά τους κατορθώματα και αποτελούν μέλη της ενδεκάδας με τα περισσότερα γκολ στον 21ο αιώνα. Δείτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι σκόρερ σε κάθε θέση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 772 γκολ στην καριέρα του, ξεπέρασε τον Πελέ και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετρώντας 734 γκολ στην καριέρα του.

Αυτοί οι δύο μύθοι του ποδοσφαίρου ξεχωρίζουν με τα κατορθώματά τους και οδηγούν την κούρσα στην ενδεκάδα με τα περισσότερα γκολ στον 21ο αιώνα.

Η ιστοσελίδα «OneFootball» επέλεξε τους κορυφαίους σκόρερ σε κάθε θέση στον 21ο αιώνα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται δύο θρύλοι της Τσέλσι (Λάμπαρντ, Τέρι), ο σπουδαίος Ροναλντίνιο αλλά και ο τρομερός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ροτζέριο Σένι, ο οποίος μέτρησε 1256 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της μοναδικής ομάδας που έπαιξε, της Σάο Πάουλο, είναι ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα γκολ (58).

Η άμυνα αποτελείται από δύο ηγετικές παρουσίες των ευρωπαϊκών γηπέδων. Ο Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας (67 γκολ) έχοντας στα δεξιά τον Σέρχιο Ράμος (127 γκολ), ενώ στα αριστερά βρίσκεται ο Ρενέ Αουφχάουζερ (85 γκολ).

Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται δύο «σημαίες» της Τσέλσι και της Λίβερπουλ, αλλά και της Εθνικής Αγγλίας. Ο λόγος για τον Φρανκ Λάμπαρντ (261 γκολ) και τον Στίβεν Τζέραρντ (212 γκολ) στο κέντρο, οι οποίοι πλαισιώνονται από τον Ροναλντίνιο στα δεξιά (225 γκολ) και τον αρχηγό της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις στα αριστερά (195 γκολ).

Η επιθετική γραμμή αποτελείται από τρεις πραγματικούς… killer. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωτοστατεί στα αριστερά (772 γκολ), με τον Λιονέλ Μέσι στα δεξιά (734 γκολ), ενώ στο κέντρο της επίθεσης βρίσκεται ο φοβερός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (545 γκολ).

Μια ενδεκάδα, 3.281 γκολ, εκ των οποίων τα 2.051 τα έχουν πετύχει οι τρεις επιθετικοί. Κι όλα αυτά μόνο τον 21ο αιώνα. Ασύλληπτα νούμερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ