ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming

Πρεμιέρα στα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ. Ένα ματς με φόντο τη 2η θέση του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming: Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1, μπαίνουμε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Θετικά τα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, καθώς υπολογίζει κανονικά τον Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Παράλληλα επέστρεψε στην αποστολή και ο Πασχαλάκης, μετά το εσωτερικό θέμα που υπήρξε. Αντιθέτως, εκτός πλάνων έμειναν οι Καγκάβα, Νινούα. Έτσι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ από την πλευρά της θα είναι στην Τούμπα μαζί με τον Αλμπάνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στον ώμο του. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σιμόες και ο τιμωρημένος Νεντελτσιάρου. Στην αποστολή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming | Χιμένεθ: «Οι λεπτομέρειες καθορίζουν αυτά τα ματς»

Στη NOVA μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε: «Τα μεγάλα παιχνίδια πάντα καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες και εμείς είχαμε κάνει λάθη σε λεπτομέρειες στο τελευταίο ματς. Κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίσουν κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά ένα πρωτάθλημα το κατακτά μια καλή ομάδα».

Για την ανανέωση του Μάνταλου: «Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει, όπως χαίρομαι γιατί σε κάποια πράγματα η άποψή μου μετράει. Για να κερδίσεις τίτλους χρειάζεσαι πολλούς τύπους ποιότητας. Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που με τη μπάλα έχει πολλή τεχνική και όταν η μπάλα καίει για τους περισσότερους παίκτες, ο Μάνταλος είναι αυτός που τη ζητάει και θέλει να την έχει. Για να κερδίσουμε τίτλους θα πρέπει να παραμείνουν στην ΑΕΚ πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως να έρθουν και παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Ξέρω πως κύριος Μελισσανίδης βρίσκεται σ’ αυτόν τον δρόμο και θα το κάνει».

Σνάουτσνερ: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reset»

Ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ: «Είμαστε καλά. Βέβαια δεν μας βοήθησε το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά νομίζω πως το σκορ που χάσαμε και ο τρόπος ήταν άδικος. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή. Αλλά στο τέλος μετράει το σκορ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είχαμε πίκρα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reset και ξεκινάμε από το παιχνίδι στα Play Off καινούργια πορεία. Ο στόχος δεν αλλάζει και συνεχίζουμε».

Για το αν θεωρεί πως τα Play Off είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κάνει μία νέα αρχή: «Ναι. Ξεκινάνε όλα από το μηδέν. Είναι δέκα παιχνίδια δύσκολα για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τον στόχο του: «Λίγο υπομονή, αυτό που προσπαθούμε να δουλέψουμε να το δούμε στο γήπεδο. Έχουμε ένα πλάνο και θα το βγάλουμε από το αυριανό παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε καλά τους παίκτες, τον τρόπο που παίζει. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι, το περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Βιεϊρίνια και αν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Τον περιμένουμε ακόμα. Δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα, έκανε ατομικές προπονήσεις. Θα μπει σήμερα και θα δούμε. Εξαρτάται από το ιατρικό τιμ, αυτοί θα μας δώσουν το ΟΚ».

Για τον Καγκάβα και αν θα είναι εκτός: «Ναι, έχει πρόβλημα με τον αστράγαλο και θα είναι εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 19:30 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ