Μάντσεστερ Σίτι: Το… ιστορικό δώρο του Αγκουέρο στον γιο του!

Μάντσεστερ Σίτι: Το… ιστορικό δώρο του Αγκουέρο στον γιο του!

Την φανέλα με την οποία έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι, έδωσε ως δώρο στον γιο του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ιστορία έγραψε στο «Σαν Πάολο» ο Σέρχιο Αγκουέρο μιας και με το γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Νάπολι πολλοί πήγαν να ανταλλάξουν φανέλες με τον «Κουν», όμως, εκείνος ήταν αρνητικός σε κάτι τέτοιο.

Ο λόγος; Ο γιος του! Ο έμπειρος φορ κράτησε την ιστορική εμφάνιση για τον κανακάρη του, ο οποίος του την είχε ζητήσει.

Τα λόγια του Αγκουέρο:

«Η φανέλα θα πάει στον γιο μου, γιατί μου είχε πει να του την κρατήσω αν σημείωνα γκολ. Η οικογένειά μου από την Αργεντινή με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι με παρακολουθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την στιγμή. Είμαι χαρούμενος, γιατί με βοήθησε όλη η ομάδα. Όπως και οι οπαδοί μας, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου. Τους ευχαριστώ όλους. Απολαμβάνω την στιγμή.

Η Νάπολι έχει μία πολύ καλή ομάδα. Πάντα είναι δύσκολο όταν αγωνίζεσαι απέναντί της. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πολύ μεγάλη η σεζόν. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ