«Ολυμπιακά» Κούλουμα στον Πειραιά (pics)

«Ολυμπιακά» Κούλουμα στον Πειραιά (pics)

Πλήθος κατοίκων του Πειραιά, συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Φρεαττύδας για να γιορτάσουν τα Κούλουμα, σήμερα Καθαρά Δευτέρα, με το γιορτινό τραπέζι να είναι προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Και φέτος, όπως συνηθίζεται άλλωστε τα τελευταία χρόνια, οι κάτοικοι του Πειραιά συγκεντρώθηκαν στην παραλία της Φρεαττύδας σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, για να γιορτάσουν τα Κούλουμα. Εκεί έδωσε και πάλι το παρών η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία προσέφερε τα απαραίτητα για το σαρακοστιανό τραπέζι σε όλους τους παρευρισκόμενους, μετά από επιθυμία και εντολή του Προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, άνοιξε τη γιορτή, με αποκριάτικες μελωδίες, ενώ στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

Από τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, με την οικογένειά του, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Δομένικος Μασούλας, αλλά και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά, κ. Θεόδωρος Τσόντος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά μάλιστα στο περιθώριο των εκδηλώσεων έκανε και δηλώσεις αναφέροντας τα εξής:

«Βρισκόμαστε στην παραλία της Φρεαττύδας, όπου γιορτάζουμε τα Κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού, με σαρακοστιανά, τα οποία είναι προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όλους τους Πειραιώτες. Είναι κοντά μας και η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», η οποία συμμετέχει με παραδοσιακού χορούς. Είναι μία ωραία ημέρα, ευτυχώς μας έκανε το χατίρι ο καιρός και γιορτάζουμε στον Πειραιά όπως σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Οι περισσότερες δράσεις που διοργανώνουμε αυτές τις ημέρες είναι κυρίως για τα παιδιά. Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά, για να χαμογελάμε και εμείς και νομίζω στον Πειραιά συχνά-πυκνά το επιτυγχάνουμε. Σκοπός είναι όλα αυτά να πολλαπλασιαστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ