Κουτίνιο : Διάρρηξη στο σπίτι του (pics)

Κουτίνιο : Διάρρηξη στο σπίτι του (pics)

Μέρα που θέλει να ξεχάσει άμεσα ο σταρ ο της Μπαρτσελόνα. Γερανός σήκωσε το αμάξι του καθώς το είχε παρκάρει σε μέρος που απαγορευόταν, ενώ όταν γύρισε σπίτι, διαπίστωσε οτι «ποντικοί» είχαν κάνει διάρρηξη.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι στην Βαρκελώνη και ήδη έπεσε θύμα εισβολέων. Ο λόγος για τον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος νωρίτερα την ίδια μέρα είδε το αυτοκίνητό του να το παίρνει γερανός, καθώς το είχε παρκάρει σε απαγορευμένο σημείο!

Οσον αφορά την διάρρηξη στο σπίτι του, οι Αρχές εκτιμούν πως οι διαρρήκτες απέκτησαν πρόσβαση στην οικία του, χρησιμοποιώντας δύο σκάλες που άφησε ο γείτονας του Βραζιλιάνου σταρ στο διπλανό σπίτι.

Η πολυτελής βίλα του Κουτίνιο (στην οποία παλιότερα διέμενε ο Σεσκ Φάμπρεγας) βρίσκεται σε ένα ακριβό προάστιο της Βαρκελώνης, το Castelldefels, 30 λεπτά έξω από τη Βαρκελώνη. Προς το παρόν το εγκληματολογικό τμήμα μαζεύει στοιχεία, μεταξύ των οποίων και αποτυπώματα, προσπαθώντας να φτάσει στους δράστες.

Πάντως ως τώρα οι Αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν, ωστόσο το βέβαιο είναι μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια που ο Κουτίνιο βρισκόταν εκτός σπιτιού για να γευματίσει.

Στην περιοχή εκεί κοντά, διαμένουν και άλλοι αστέρες της Μπαρτσελόνα, όπως οι Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι. Πάντως αυτό δεν ήταν το μόνο άσχημο συμβάν για τον Κουτίνιο σήμερα. Κι αυτό καθώς νωρίτερα η αστυνομία του είχε «σηκώσει» το αυτοκίνητο με γερανό, καθώς το είχε παρκάρει σε σημείο που δεν επιτρεπόταν η στάθμευση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα AUDI Q7 το οποίο πάρκαρε σε άσχημο μέρος, κοντά στην φημισμένη εκκλησία Sagrada Familia την οποία επισκέφτηκε με την οικογένειά του, αλλά και κάποιους φίλους. Στη συνέχεια όταν διαπίστωσε οτι του έχει πάρει ο γερανός, έσπευσε στο αρμόδιο τμήμα όπου του επέστρεψε μεν το αμάξι, ωστόσο γυρίζοντας στο σπίτι του, ανακάλυψε οτι είχε πέσει και θύμα διάρρηξης!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ