Πρωταθλήτρια και αήττητη η εντυπωσιακή Αλ Σαντ του Γκιγιέρμε και του Τσάβι (pic)

Πρωταθλήτρια και αήττητη η εντυπωσιακή Αλ Σαντ του Γκιγιέρμε και του Τσάβι (pic)

Η Αλ Σαντ των Τσάβι και Γκιγιέρμε κατέκτησε το πρωτάθλημα του Κατάρ, όντας αήττητη, καταγράφοντας παράλληλα και μερικά εντυπωσιακά νούμερα.

Πρωταθλήτρια και με τη… βούλα η Αλ Σαντ, καθώς η ομάδα του Τσάβι σήκωσε σήμερα την κούπα, έχοντας ωστόσο κατακτήσει τον τίτλο μαθηματικά εδώ και μερικές εβδομάδες. Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, ολοκλήρωσε τη σεζόν όντας αήττητη, καταγράφοντας μάλιστα και μερικά εντυπωσιακά νούμερα.

Σε 22 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, η Αλ Σαντ είχε 19 νίκες, μόλις 3 ισοπαλίες και καμία ήττα! Επιθετικά, κατάφερε να σκοράρει 77 γκολ, αριθμός που αναλογεί σε… 3,5 γκολ ανά αγώνα, ενώ αμυντικά δέχτηκε μόλις 14 γκολ. Ούτε καν ένα τέρμα ανά παιχνίδι. Τρομερά νούμερα από την ομάδα του «θρύλου» της Μπαρτσελόνα, η οποία συγκέντρωσε 60 από τους 66 διαθέσιμους βαθμούς!

Ο Γκιγιέρμε από την άλλη, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της εκπληκτικής πορείας, καθώς αγωνίστηκε 19 φορές (όλες ως βασικός), έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, με την Αλ Σαντ να ολοκληρώνει τη σεζόν με το νταμπλ, όντας και κυπελλούχος Κατάρ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ