Η επίθεση στον Ουάρντα και τα καλάσνικοφ σε Ντάτολο και Μπράβο

Η επίθεση στον Ουάρντα και τα καλάσνικοφ σε Ντάτολο και Μπράβο

Θύμα ένοπλης ληστείας είχαν πέσει το 2010 δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ζεσούς Ντάτολο και ο Ραούλ Μπράβο. Κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ είχαν εισβάλει στο σπίτι του Αργεντινού και είχαν ληστέψει τους δύο πρώην ερυθρόλευκους.

Βραδιά τρόμου ήταν η χθεσινή για τον άσο του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους στην Καισαριανή. Οι κουκουλοφόροι απείλησαν στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή κρατώντας όπλο και μαχαίρι αλλά η ψύχραιμη αντίδραση του παίκτη βοήθησε τον Ουάρντα να ξεφύγει.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για την σύλληψη των κουκουλοφόρων και θα πρέπει να σημειωθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής δέχεται επίθεση από οπλοφόρους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του Ζέσους Ντάτολο, του παλιού μέσου του Ολυμπιακού ο οποίος είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι του.

Ήταν Μάρτιος του 2010 όταν ο Αργεντινός ήταν στο σπίτι του μαζί με την κοπέλα του και τον συμπαίκτη του, Ραούλ Μπράβο παρακολουθώντας ταινία στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή εισέβαλαν στο σπίτι δύο κουκουλοφόροι οι οποίοι είχαν καλάσνικοφ και απείλησαν τους δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και την σύντροφο του Αργεντινού μέσου.

Οι δύο ληστές έκλεψαν περίπου 2.000 ευρώ, κοσμήματα, ρολόγια και πιστωτικές κάρτες και εξαφανίστηκαν. Ο Ντάτολο είχε υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων αλλά οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών είχαν αποβεί άκαρπες.

Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι τον τελευταίο χρόνο, πολλοί ποδοσφαιριστές (κυρίως του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ) έπεσαν θύματα ληστείας, καθώς διαρρήκτες είχαν εισβάλει στα σπίτια τους, κλέβοντας χρήματα και κοσμήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ