Χιγκίτα : «Το Copa America πρέπει να μετονομαστεί σε Ντιέγκο Μαραντόνα»

Χιγκίτα : «Το Copa America πρέπει να μετονομαστεί σε Ντιέγκο Μαραντόνα»

Το όνομα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα πρέπει να πάρει το Copa America σύμφωνα με τον παλαίμαχο Κολομβιανό τερματοφύλακα Ρενέ Χικγίτα.

Ο Κολομβιανός πρώην τερματοφύλακας, Ρενέ Χιγκίτα πρότεινε το Copa América να πάρει το όνομά  του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ως αφιέρωμα στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε στις 25 Νοεμβρίου πέρυσι στο Μπουένος Άιρες.

«Είμαστε έτοιμοι να δούμε τις καλύτερες ομάδες της Νότιας Αμερικής. Το Copa América που πρόκειται να διοργανώσουν η Κολομβία και η Αργεντινή πλησιάζει. Αυτό θα πρέπει να είναι αφιέρωμα στον Ντιέγκο Μαραντόνα, το Copa América Diego Armando Maradona», ανέφερε ο Χιγκίτα στα social media.

Το Copa América, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2020 στην Αργεντινή και την Κολομβία, αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και θα πραγματοποιηθεί και στις δύο χώρες από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Όσον αφορά το Copa América, ο πρόεδρος της Αργεντινής, Aλμπέρτο Φερνάντες, δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ότι ανησυχεί πώς οι αγώνες αυτού του τουρνουά και του Copa Libertadores, θα μπορούσαν να αυξήσουν τα κρούσματα κορονοϊού, και τόνισε ότι οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ