Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ένας… Total Footballer (pics & vids)

Φρένκι Ντε Γιόνγκ, ένας… Total Footballer (pics & vids)

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ πραγματοποίησε ακόμη μία… αριστοκρατική εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Copa del Rey και απέδειξε ξανά πως είναι το παρόν και το μέλλον των «μπλαουγκράνα»!

«Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ απλό. Το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα». Μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές φράσεις του Γιόχαν Κρόιφ.
Του ανθρώπου που τερμάτισε το Total Football.

Λίγοι ποδοσφαιριστές στο σημερινό ποδόσφαιρο θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα «θέλω» του Ολλανδού «θρύλου».

Ένας από αυτούς θα ήταν σίγουρα ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Ένας ποδοσφαιριστής που εκφράζει στο 100% το… στυλ του Γιόχαν Κρόιφ. Γεννημένος για να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό μυαλό που δεν χορταίνεις να το παρακολουθείς.

Ο Ολλανδός μέσος της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε ακόμη μία ονειρική εμφάνιση, καθώς είχε καταλυτικό ρόλο στην άνετη επικράτηση των «μπλαουγκράνα» με 4-0 στον τελικό του Copa del Rey απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο 23χρονος ήταν για άλλη μία φορά ο… best of the rest, καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα γκολ και δύο ασίστ, χάνοντας στο… νήμα το βραβείο του MVP από τον Λιονέλ Μέσι που απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον… Ουσιαστικά ο Ντε Γιόνγκ ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αγωνιστικού χώρου.

Μία αρχοντική εμφάνιση που επιβεβαίωσε πως ο Ολλανδός είναι ο άνθρωπος που θα τραβήξει το κουπί στη νέα εποχή των «μπλαουγκράνα». Στα 90 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Ντε Γιόνγκ είχε 96% ποσοστό ακριβείας στις μεταβιβάσεις του (67/70), 4/4 επιτυχημένες ντρίμπλες, οχτώ κερδισμένες μονομαχίες, 6 ανακτήσεις της μπάλας και συνολικά 88 επαφές.

Το ματς του Ντε Γιόνγκ ήταν από τα highlight της φετινής σεζόν. Μάλιστα ο Ολλανδός ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που είχε συμμετοχή σε τρία γκολ σε τελικό του ισπανικού Κυπέλλου μετά τον Λιονέλ Μέσι (2018).

Ήδη ο Ολλανδός διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, έχοντας επτά γκολ και οχτώ ασίστ σε συνολικά 44 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.
Με τον Άγιαξ είχε πέντε γκολ και 13 ασίστ σε όλες του τις 89 συμμετοχές που είχε πραγματοποιήσει!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ένας αρτίστας, που παίζει παντού, με την ίδια απόδοση και φινέτσα. Άριστη τεχνική κατάρτιση, με άψογες τοποθετήσεις και ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά αυτή τη στιγμή. Το βαρόμετρο της φετινής Μπαρτσελόνα!

Ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ είναι το παρόν και το μέλλον της Μπαρτσελόνα και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση. Η επιτομή του… Total footballer. Σίγουρα ο Γιόχαν Κρόιφ είναι υπερήφανος εκεί πάνω για το «παιδί» του αγαπημένου του Άγιαξ που διαπρέπει στην επίσης αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ