Λέστερ – Σαουθάμπτον 1-0 : «Αλεπούδες» έτοιμες για κούπα

Λέστερ – Σαουθάμπτον 1-0 : «Αλεπούδες» έτοιμες για κούπα

Ένα γκολ του Ιενάτσο ήταν αρκετό για να στείλει τη Λέστερ στον τελικό του FA Cup αφού οι «Αλεπούδες» επικράτησαν με 1-0 της Σαουθάμπτον και κόντρα στην Τσέλσι θα διεκδικήσουν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία τους.

Για πέμπτη φορά την ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου η Λέστερ. Η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς επικράτησε με 1-0 της Σαουθάμπτον στον δεύτερο ημιτελικό του FA Cup και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο στη διοργάνωση, απέναντι στην Τσέλσι, στον τελικό της 15ης Μάϊου.

Ο Ιενάτσο πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τους «Άγιους» να παλεύουν αλλά να μην μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να τσεκάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Δύο φορές ο Ιενάτσο και μία ο Βάρντι, απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο για τη Λέστερ αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. To γκολ ήρθε τελικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Νιγηριανό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια από σέντρα του Βάρντι.

Στο 64′ ο Ντιαλό έφτασε κοντά στο 1-1 αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω με τη Λέστερ να έχει ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στη συνέχεια χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Καστάιν, Περέιρα (60’ Ολμπράιτον), Φοφανά, Σογιουντσού, Τίλεμανς, Εντιντί, Ιεανάτσο, Βάρντι, Αγιόθε Πέρεθ (69’ Μάντισον)

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Γουόκερ Πίτερς (85’ Σαλισού), Μπεντνάρεκ, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ (85’ Τέλα), Γουόρντ Πράουζ, Ντζενεπό (73’ Γουόλκοτ), Άρμστρονγκ, Ρέντμοντ (58’ Άνταμς), Ινγκς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ