Η Τουρκία πληρώνει στο στοίχημα!

Η Τουρκία πληρώνει στο στοίχημα!

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό δελτίο στο στοίχημα...

Δύο ματς από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, έχει να μας προτείνει για σήμερα το Stoiximaview.

Ρίζεσπορ-Μπεσίκτας (20.30): Μετά το σβηστό 3-1 κόντρα στην Καϊσέρι, η Μπεσίκτας παρέμεινε στην κορυφή. Πηγαίνει στην έδρα της Ρίζεσπορ με στόχο το διπλό, ώστε τουλάχιστον να διατηρήσει την διαφορά της από την Φενέρ στο +3 και στο +6 από τη Γαλατά.

Το τελευταίο τρίποντο είχε μεγάλη αξία ψυχολογικά για την ομάδα του Γιαλτσίν, καθώς είχαν προηγηθεί τα κολλητά “Χ” με Άνκαραγκιουτσού και Σίβασπορ, που ανέβασαν τα επίπεδα άγχους στην ομάδα. Η Ρίζεσπορ θεωρητικά είναι από τις άνετες του βαθμολογικού πίνακα. Βρίσκεται στη 12η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τις χρειάζονται μερικοί βαθμοί ακόμη για να ξεμπερδέψει, όμως οι αρκετές ομάδεπου βρίσκονται από κάτω της σφάζονται μόνες τους. Όπως κι αν έχει δεν την λες αδιάφορη. Πάντως, εκτός από άμυνα δεν κάνει κάτι άλλο και εκεί είναι βέβαιο πως θα ποντάρει κόντρα στους αετούς.

Επειδή όμως η Μπεσίκτας σε τέτοιου είδους ματς μακριά από την έδρα της δεν έχει δώσει δικαιώματα θα την εμπιστευτούμε. Συνδυάζουμε το 2 με το Under 4.5 για να ανεβάσουμε την απόδοση στο εξαιρετικό 2.50.

Γαλατασαράι-Κόνιασπορ (20.30): Η Γαλατά δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Κυνηγάει την Φενέρ (-3), που έχει και το πιο δύσκολο ματς αφού παίζει στην Αλάνια, ενώ ο στόχος του πρωταθλήματος με το -6 από την Μπεσίκτας δείχνει οριακός.

Πάντως, η ομάδα του Τερίμ δεν εγκαταλείπει και κρατιέται στη μάχη. Το γκολ του Μοχάμεντ στο 77’ στην έδρα της Αντάλια την κράτησε σε επαφή και τώρα πρέπει επιτέλους να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Εκεί όπου δίνει πολλά δικαιώματα καθώς πετάει βαθμούς, που φυσικά δεν της περισσεύουν.

Η κατάσταση στην Κόνιασπορ δείχνει να την ευνοεί. Επίσης μία από τις άνετες της βαθμολογίας με το +5 από την ζώνη υποβιβασμού. Επίσης, δεν σκοράρει με ευκολία, πράγμα που βοηθάει την Γαλατά να αισθανθεί πιο άνετα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα. Η λογική λέει λοιπόν πως ούτε η ομάδα του Τερίμ θα την πατήσει.

Πάμε στοίχημα με το 1 & Over 1.5 στο σωστό 1.79. Η Γαλατά συνηθίζει να μπαίνει δυνατά το τελευταίο διάστημα κι αν βρει ένα γρήγορο γκολ είναι σε θέση να ανοίξει λίγο περισσότερο το ματς.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ