Ολυμπιακός: Χωρίς Εμενίκε με Πλατανιά

Ολυμπιακός: Χωρίς Εμενίκε με Πλατανιά

Ο Εμενίκε δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο "Καραϊσκάκη"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι τον Πλατανιά και οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να…ξεχάσουν την μεγάλη τους επιτυχία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό ακριβώς ζητά συνεχώς από τους παίκτες του και ο προπονητής των πρωταθλητών Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος κόουτς της ομάδας του λιμανιού σχεδιάζει τα πλάνα του και το σίγουρο είναι πως δε θα έχει στη διάθεση του τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο (από κλωτσιά που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) και δε θα είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι της Κυριακής.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμα και αν ο Εμενίκε ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, ο Λεμονής δεν θα τον χρησιμοποιούσε στο βασικό σχήμα. Η επιλογή του Έλληνα τεχνικού για το ματς με τον Πλατανιά είναι ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος είχε καλή εικόνα στο διάστημα που έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πολύ δύσκολο για Μπεν

Σε ότι αφορά τον Μπεν, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ωστόσο θεωρείται πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή των Πειραιωτών, καθώς δεν είναι ακόμα στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Ο 28χρονος στράικερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς στην αυριανή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και ο Λεμονής περιμένει να δει την κατάσταση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ