Γιαννούλης για Premier League: «Δεν μπορώ να περιμένω…»

Γιαννούλης για Premier League: «Δεν μπορώ να περιμένω…»

Η Νόριτς θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Premier League και ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν κρύβει την ανυπομονησία του να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μετά από απουσία ενός χρόνου η Νόριτς επέστρεψε στην Premier League και μάλιστα ως πρωταθλήτρια της Championship. Σε δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο, ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για την ανυπομονησία του να παίξει κόντρα στους καλύτερους ενώ έκανε λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής μπακ παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στα «καναρίνια» τον περασμένο Ιανουάριο με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς εφόσον η ομάδα θα ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής του.

Όσα είπε ο Γιαννούλης:

«Ήταν το όνειρό μου να παίξω στην Premier League και έγινε πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες. Δεν μπορώ να περιμένω, είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω αυτούς τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Όταν ξεκίνησα αυτήν την περιπέτεια, ήξερα για τους κινδύνους αυτής της κίνησης, αλλά ήμουν έτοιμος να το κάνω. Τώρα είχα δίκιο και νιώθω ανυπόμονος που θα αντιμετωπίσω αυτούς τους παίκτες. Είμαι έτοιμος να δοκιμάσω τα όριά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ