Η Μπενφίκα σκέφτεται δανεισμό του Βλαχοδήμου

Η Μπενφίκα σκέφτεται δανεισμό του Βλαχοδήμου

Η νέα σεζόν είναι πολύ πιθανό να μην βρει στην Μπενφίκα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τους «Αετούς».

Ομάδα για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αναζητά η Μπενφίκα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola», εξετάζοντας με ενδιαφέρον την προοπτική του δανεισμού, με παράλληλη ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 27χρονος Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας θέλει να φύγει από τη Μπενφίκα στο τέλος της σεζόν και η ομάδα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, αρκεί όμως να παρουσιαστεί πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ».

Το σχετικό δημοσίευμα τονίζει ότι η απουσία αγοραστή για τον παίκτη επηρεάζεται από το γεγονός ότι έχασε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στο «Ντα Λουζ», αλλά και από τις επιπτώσεις της πανδημίας στη μεταγραφική αγορά.

Η πορτογαλική εφημερίδα υπογραμμίζει ακόμη πως η δημοσιοποίηση των προθέσεων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου σε συνέντευξη, η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Ζόρζε Ζέσους, δείχνει ότι η έξοδος είναι η μόνη… διέξοδος.

Έτσι, η Μπενφίκα εξετάζει με ενδιαφέρον ένα δανεισμό με οψιόν αγοράς, η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ