Ο Μπουχαλάκης έφτιαξε σχολή: Ο Γκαλένο της Μπράγκα αντέγραψε το γκολ στον Κουέστα (Vids)

Ο Μπουχαλάκης έφτιαξε σχολή: Ο Γκαλένο της Μπράγκα αντέγραψε το γκολ στον Κουέστα (Vids)

Ο Γκαλένο της Μπράγκα μιμήθηκε τον... Μπουχαλάκη και ξεγέλασε τον γκολκίπερ.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε ένα τα κορυφαία γκολ των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο). Εκείνο το απίστευτο κλέψιμο πάνω στον Κουέστα και το γκολ της πρόκρισης επί του Αρη στους «4» του Κυπέλλου, στο Κλεάνθης Βικελίδης, συνεχίζει να κάνει τον γύρω του κόσμου. Καθώς ήταν ένα από τα πιο έξυπνα και ευφυή γκολ που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Μπουχαλάκης έχει γίνει «trend» σε διεθνές επίπεδο. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Με τον Γουέντερσον Γκαλένο της Μπράγκα, να μιμείται με εντυπωσιακό τρόπο τον αρχηγό του Ολυμπιακού!

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάσος Φερέιρα, ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα προσπάθησε να προλάβει μια μπαλιά που δέχθηκε. Ο γκολκίπερ Ζόρντι της Πάσος Φερέιρα βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα. Αλλα στη συνέχεια, με τον Γκαλένο να βγαίνει έξω από το γήπεδο με τη φόρα που ήρθε. Αλλά δεν γύρισε γρήγορα. Αντίθετα, περίμενε. Ο Ζόρντι… ξέχασε ότι ο αντίπαλός του δεν είχε επιστρέψει, άφησε την μπάλα στο χορτάρι, με αποτέλεσμα ο Γκαλένο να τρέξει, να την κλέψει και να κερδίσει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 78′.

Μια εντυπωσιακά πανομοιότυπη φάση με εκείνη του Μπουχαλάκη. Ο οποίος φαίνεται ότι δημιούργησε μόδα… Για την ιστορία, το γκολ του Γκαλεάνο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οσο είχε λήξει και το Αρης-Ολυμπιακός του ελληνικού Κυπέλλου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ