Σοκ και δέος: Το μυθικό ποσό που έκανε Μεξικανό τον πιο περιζήτητο ελεύθερο παίκτη της Ευρώπης (pic)

Σοκ και δέος: Το μυθικό ποσό που έκανε Μεξικανό τον πιο περιζήτητο ελεύθερο παίκτη της Ευρώπης (pic)

Στην Τίγκρες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φλοριάν Τοβέν, με το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του να προκαλεί... ίλιγγο!

Ποδοσφαιριστής της Τίγκρες είναι εδώ και λίγες ώρες ο Φλοριάν Τοβέν, καθώς ο Γάλλος εξτρέμ συμφώνησε με τους Μεξικανούς υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο.

Ο πιο περιζήτητος ελεύθερος ποδοσφαιριστής της Ευρώπης, άφησε τη «γηραιά ήπειρο» και επέλεξε το Μεξικό, συνεχίζοντας στην Τίγκρες. Μία συμφωνία που «σόκαρε», καθώς ο Τοβέν είχε προτάσεις από πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Μάλιστα η Μίλαν είχε κάνει επίσημη πρόταση, ωστόσο ο 28χρονος την απέρριψε για να συνεχίσει στο Μεξικό, δίπλα στον Ζινιάκ ο οποίος είναι ένας ζωντανός θρύλος για τους Μεξικανούς, καθώς αγωνίζεται εδώ και έξι χρόνια με την Τίγκρες της οποίας είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 129 γκολ σε 211 συμμετοχές.

Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή αυτή… Η τσέπη του Τοβέν θα… φουσκώσει κατά πολύ… Με τη μετακίνηση του στην Τίγκρες ο Γάλλος εξτρέμ θα βάλει στον λογαρισαμό του συνολικά 28 εκατομμύρια ευρώ καθαρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους με τα οποία θα ξεπερνάει το συγκεκριμένο ποσό.

Ποσά που ζαλίζουν και προκαλούν… ίλιγγο, με τον Τοβέν να δικαιώνει το «ταμπελάκι» του πιο wanted ελεύθερου ποδοσφαιριστή της Ευρώπης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ