Η FIFA σκέφτεται να πάρει το Μουντιάλ από το Κατάρ

Η FIFA σκέφτεται να πάρει το Μουντιάλ από το Κατάρ

Το γερμανικό περιοδικό Focus αναφέρει πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο να πάρει η FIFA το Μουντιάλ του 2022 από το Κατάρ, μετά από κατάθεση μάρτυρα για εξαγορά τουλάχιστον τριών ψήφων.

Νέα δεδομένα φαίνεται πως δημιουργούνται σε ότι αφορά την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 καθώς η FIFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει το Μουντιάλ από το Κατάρ. Αυτό αναφέρει το γερμανικό περιοδικό focus και επισημαίνει πως υπάρχει ένορκη κατάθεση μάρτυρα πως η διοργάνωση του Μουντιάλ αγοράστηκε από το Κατάρ. Πιο συγκεκριμένα η κατάθεση του μάρτυρα αναφέρει πως υπήρξε εξαγορά τουλάχιστον τριών ψήφων των μελών της εκτελεστικής επιτροπής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Πάντα με βάση τις πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού, η FIFA εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να πάρει πίσω την διοργάνωση και να αναθέσει τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022 σε κάποια άλλη χώρα, με την Αγγλία και τις ΗΠΑ να είναι οι επικρατέστερες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του focus η απόφαση θα ληφθεί σε ειδική συνεδρίαση της FIFA τον Σεπτέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ