Χαμός στη Λευκωσία για το πρωτάθλημα της Ομόνοιας και… κράξιμο στην αστυνομία (vids)

Χαμός στη Λευκωσία για το πρωτάθλημα της Ομόνοιας και… κράξιμο στην αστυνομία (vids)

Η Ομόνοια κατέκτησε το 21ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και ο κόσμος της γιόρτασε κατά χιλιάδες στους δρόμους της Λευκωσίας, ωστόσο υπήρξαν πολλές αντιδράσεις για την αστυνομία.

Το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 11 χρόνια και το 21ο πρώτο συνολικά στην ιστορία της κατέκτησε η Ομόνοια, με τον κόσμο της να το γιορτάζει κατά χιλιάδες στους δρόμους της Λευκωσίας.

Το πούλμαν της ομάδας πέρασε με το τρόπαιο του Πρωταθλητή ανάμεσα στη λαοπλημμύρα και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αποθέωσαν τον Χένινγκ Μπεργκ και τους παίκτες του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OMONOIA FC (@omonoiafootball)

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πάντως αποτέλεσε αιτία για αρκετούς να κατακρίνουν την συμπεριφορά όπου είχε η αστυνομία, αφού θεωρούν πως δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει τις εικόνες συγχρωτισμού, ενώ γνώριζε εξ αρχής την πράξη που σκόπευαν να κάνουν οι φίλοι των «πράσινων».

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, τόνισε πως δεν ήταν δυνατή η συνδρομή των αρχών, αφού κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγαλύτερα προβλήματα. «Με οποιαδήποτε επέμβαση, τα αποτελέσματα θα ήταν χειρότερα. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αντρέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ