Συγκλονίζει ο Κάρολ: «Όλοι πίστευαν ότι ήμουν καλά, πρέπει να μιλάτε για τα προβλήματα σας»

Συγκλονίζει ο Κάρολ: «Όλοι πίστευαν ότι ήμουν καλά, πρέπει να μιλάτε για τα προβλήματα σας»

Ο Ρόι Κάρολ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media για τα προβλήματα αλκοολισμού και κατάθλιψης που είχε στο παρελθόν και τόνισε ότι σώθηκε επειδή μίλησε για τα θέματα που αντιμετώπιζε.

Ο Ρόι Κάρολ αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στο σοβαρό πρόβλημα της κατάθλιψης και του αλκοολισμού που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και για τον τρόπο που απεξαρτήθηκε.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αλλά και του ΟΦΗ ανέβασε δυο φωτογραφίες του, μια από το 2006 και μια από το 2020 και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για όσους έχουν τα ίδια προβλήματα παροτρύνοντας τους να μιλήσουν και να ανοιχτούν, διότι μόνο έτσι θα σωθούν και έφερε το συγκλονιστικό παράδειγμα της δικής του ζωής και πως ξεπέρασε τα πάντα με την αμέριστη βοήθεια της οικογένειας του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κάρολ:

«Εδώ είναι δυο φωτογραφίες με εμένα το 2006 και μια το 2020. Η μία από το 2006 είναι από το καιρό που δεν μιλούσα σε κανέναν για τα προβλήματα μου, με το αλκοόλ να με έχει καταβάλλει και η κατάθλιψή μου ήταν σε πολύ κακό δρόμο και ωστόσο συνέχιζα να μην μιλάω προς τα έξω για τα προβλήματα μου. Όλοι πίστευαν ότι εγώ ήμουν εντάξει, εκτός από τη γυναίκα και τα παιδιά μου που γνώριζαν ότι έχαναν τον πατέρα τους και η γυναίκα μου τον άντρα της, επειδή συνέχιζα να λέω είμαι καλά ενώ δεν ήμουν.

Και η φωτογραφία του 2020 είναι αφού ανοίχτηκα για τα προβλήματα μου και ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο και ακόμα έχω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου στη ζωή μου. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Για αυτό σας παρακαλώ μην μένετε στη σιωπή. Είναι εντάξει να μιλάτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ