Θεούτα: Έταζαν σε ανήλικους ότι τους περιμένουν ο Ρονάλντο και Μέσι

Θεούτα: Έταζαν σε ανήλικους ότι τους περιμένουν ο Ρονάλντο και Μέσι

Διακινητές ανθρώπων στο Μαρόκο εκμεταλλεύτηκαν την παιδική αθωότητα, τάζοντας σε παιδιά πως αν περάσουν τα σύνορα με την Ισπανία, τότε θα τους περιμένει οι Ρονάλντο-Μέσι.

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή Θεούτα της Ισπανίας, τα τελευταία 24ωρα, λόγω της μαζικής άφιξης μεταναστών από τη μαροκινή πόλη Φνιντέκ.

Ωστόσο το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι οι εικόνες των παιδιών που έχουν συγκεντρωθεί εκεί, υπό την ελπίδα, μάλιστα, μίας υπόσχεσης που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, διακινητές από το Μαρόκο ξεγέλασαν δεκάδες ανήλικα για να περάσουν τα σύνορα, με την υπόσχεση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, θα τους περιμένουν στην χώρα της Ιβηρικής.

Οι διακινητές χρησιμοποίησαν τους δύο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ως ένα δόλωμα, ώστε να δώσουν ένα έξτρα κίνητρο στους νεαρούς Αφρικανούς για να διασχίσουν τα σύνορα.

Μέσα στους χιλιάδες μετανάστες που επιδίωξαν να μπουν σε ευρωπαϊκό έδαφος, περίπου 700 ήταν οι ανήλικοι που θέλησαν να διασχίσουν τα σύνορα δια της Μεσογείου, με σκοπό να δουν το ίνδαλμα τους.

«Τους λένε ότι όταν καταφέρουν να φτάσουν στην Ισπανία θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους ποδοσφαιριστές» δήλωσε μια εθελόντρια στο EFE.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ