IFAB: Παραμένουν οι 5 αλλαγές μέχρι το 2022 (pic)

IFAB: Παραμένουν οι 5 αλλαγές μέχρι το 2022 (pic)

Όπως έγινε γνωστό από την IFAB, το μέτρο που επιτρέπει στις ομάδες να κάνουν πέντε αλλαγές στους αγώνες θα διατηρηθεί έως το 2022.

Η IFAB έκανε γνωστό πως το μέτρο που επιτρέπει στις ομάδες να πραγματοποιούν πέντε αλλαγές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα θα διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022.

Το εν λόγω μέτρο είχε εφαρμοστεί εξαιτίας της κατάστασης με τον κορωνοϊό, καθώς το πρόγραμμα των συλλόγων είχε επιβαρυνθεί επικίνδυνα, κάτι που θα δυσκόλευε τους παίκτες να βγάζουν συνεχόμενα 90λεπτά.

Έτσι λοιπόν το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου, πήρε την απόφαση να επεκτείνει το μέτρο ώστε να κρατήσει το επόμενο χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα διεξαχθεί τον χειμώνα του 2022.

Η επίδραση του φαίνεται πως έχει θετικό πρόσημο, και οι άνθρωποι του Συμβουλίου θέλησαν να το διατηρήσουν ώστε να βοηθήσουν περαιτέρω την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Premier League είναι το μοναδικό πρωτάθλημα, που δεν έχει αποδεχθεί το συγκεκριμένο μέτρο και επιτρέπει στις ομάδες της κάνουν μόνο τρεις αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ