Ο Λουντ θέλει να μείνει, ο ατζέντης του ήρθε για να… φύγει!

Ο Λουντ θέλει να μείνει, ο ατζέντης του ήρθε για να… φύγει!

Με επίσημη κρούση από ουκρανική ομάδα έφτασε στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Λουντ, που μιλάει και για να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό!

Ο Ρόμπιν Λουντ αποτελεί την απόλυτη value for money επιλογή των τελευταίων χρόνων για τον Παναθηναϊκό. Κοστίζει λίγα, προσφέρει δυσανάλογα πολλά και (φυσικά) συμφέρει. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, λοιπόν, το μέλλον του θα προέβλεπε ένα καλύτερο συμβόλαιο και αυξημένες αρμοδιότητες. Κάτι, ωστόσο, που δύσκολα μπορεί να συμβεί στον Παναθηναϊκό του σήμερα. Αν και ο ίδιος θα το ήθελε…

Ο 24χρονος Φινλανδός μέσος, λόγω μίας ακατανόητης απόφασης προ διετίας, αν και αγοράστηκε έναντι 350.000 ευρώ (από την Ελσίνκι), υπέγραψε συμβόλαιο για μόλις δύο χρόνια με τους «πράσινους». Με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του (για το καλοκαίρι), χωρίς να έχει δυνατότητα αντίδρασης ο σύλλογος.

Ωστόσο, ο Λουντ δείχνει να μην έχει τέτοια πράγματα στο μυαλό του. Ο διεθνής χαφ, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Ουζουνίδη. Ωστόσο, το θέμα δεν αφορά μόνο τον ίδιο…

Ο ατζέντης του βρίσκεται στη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορείες του «to10.gr» έχει έρθει με… γεμάτα χέρια. Το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης είναι δεδομένο, ωστόσο, όπως προκύπτει υπάρχει και κρούση από ουκρανική ομάδα, που φέρεται να προσφέρει εξαιρετικά χρήματα στον παίκτη, όντας διατεθειμένη να κάνει μία «τίμια» προσφορά και στους «πράσινους» για να αφήσουν τον Φινλανδό από τον Ιανουάριο.

Η άφιξη του μάνατζερ, ωστόσο, έχει σκοπό και τις επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Με τον Λουντ να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους «πράσινους» εάν πάρει τις εγγυήσεις που θέλει και εξασφαλίσει με κάποιον τρόπο ότι η ΠΑΕ θα είναι φερέγγυα απέναντί του. Μάλιστα σε αυτό παίζει ρόλο και η σύζυγός του, η οποία επίσης είναι θετική στο να μείνουν στη χώρα μας και να μην κάνουν κι άλλη μετακόμιση.

Επειδή, όμως, στο ποδόσφαιρο μετράει ο ρεαλισμός και ο ατζέντης του έχει έρθει με συγκεκριμένα δεδομένα στα χέρια του, η παραμονή φαντάζει δύσκολη. Ούτως ή άλλως στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον ανανεώσουν για να θέσουν υψηλότερο ταβάνι στις απαιτήσεις τους, είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι. Καθώς οι ανάγκες του συλλόγου είναι πιο σημαντικές από κάθε παίκτη.

Μπερδευτήκατε με όλα τα παραπάνω; Κι όμως, αυτή είναι η κατάσταση στους «πράσινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ