Η Ακτή Ελεφαντοστού τίμησε τον Ντρογκμπά για το φιλανθρωπικό του έργο (pics)

Η Ακτή Ελεφαντοστού τίμησε τον Ντρογκμπά για το φιλανθρωπικό του έργο (pics)

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά τιμήθηκε από την Ακτή Ελεφαντοστού για την προσφορά του στον τόπο και τους ανθρώπους της.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που ανέδειξε ποτέ η Αφρική. Μετά από συνολικά 791 παιχνίδια, 365 γκολ, 126 ασίστ και 17 τίτλους, ο πρώην άσος της Τσέλσι έχει «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, έχοντας κέρδισε τέσσερις τίτλους στην Premier League μεταξύ 14 τροπαίων συνολικά σε μια καριέρα στην Τσέλσι που εκτείνεται σε περισσότερες από 380 συμμετοχές.

Ωστόσο, η καριέρα του δεν μνημονεύεται μόνο για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα. Ο Ιβοριανός παλαίμαχος στράικερ με το ήθος του εκτός αγωνιστικών χώρων, είχε επίδραση και στον απλό κόσμο, αποτελώντας έτσι παράδειγμα για πολλούς νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, η Ακτή Ελεφαντοστού θέλησε να τον τιμήσει για το φιλανθρωπικό έργο του, δίνοντάς του ένα πτυχίο για όσα έχει προσφέρει στην πατρίδα του.

«Τιμάμε τον Ντιντιέ για το φιλανθρωπικό του έργο, τιμάμε τον Ντιντιέ για τη συμβολή του στην ομαλοποίηση της πολιτικής κατάστασης στη χώρα, για τη συμβολή του στο ποδόσφαιρο. Τιμάμε τον Ντιντιέ για συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ειδικά σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αυτό το πτυχίο είναι απλά μία μικρή αναγνώριση. Για τον Ντρογκμπά η αγάπη του κόσμου είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση», ανέφερε ο πρύτανης της Αμπιτζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ