Τηλεοπτική κάλυψη για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ

Τηλεοπτική κάλυψη για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ

Τηλεοπτικά θα καλυφθεί το σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Το εν λόγω παχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου και θα αγωνιστούν οι ομάδες «Παιδιά Γκέραρντ» κόντρα στους «Φίλους Γκέραρντ». Ειδικότερα κανάλια Νovasports θα μεταδώσουν ζωντανά το φιλικό, ενώ μία ημέρα πριν θα υπάρξει σύνδεση με το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Εκεί, θα βρίσκονται τα […]

Τηλεοπτικά θα καλυφθεί το σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Το εν λόγω παχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου και θα αγωνιστούν οι ομάδες «Παιδιά Γκέραρντ» κόντρα στους «Φίλους Γκέραρντ».

Ειδικότερα κανάλια Νovasports θα μεταδώσουν ζωντανά το φιλικό, ενώ μία ημέρα πριν θα υπάρξει σύνδεση με το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Εκεί, θα βρίσκονται τα «Παιδιά του Γκέραρντ» για να κάνουν προπόνηση.

Στις 20 του Νοέμβρη, η NOVA έχει προγραμματίσει pregame από τις 17:00 μέχρι και τη στις 18:00 όταν θα αρχίσει το ματς. Συγχρόνως, το τοπικό κανάλι, ΚΡΗΤΗ TV θα παρουσιάσει τα  προσωπικά του θέματα και ρεπορτάζ γύρω από τον αγώνα και την καριέρα του εμβληματικού προσώπου του ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ